The Elder Scrolls III: Morrowind | levelseven

The Elder Scrolls III: Morrowind

Xbox Original Games

10.0 / 10 (1 review)
The Elder Scrolls III: Morrowind | levelseven

27.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze Xbox Classic Games

Al onze Xbox Classic games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van The Elder Scrolls III: Morrowind gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox Classic games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van The Elder Scrolls III: Morrowind voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE OF NIET

Indien er achter de gamenaam staat "Disc Only", dan heb je te maken met een losse Xbox Classic game zonder originele hoesje en zonder originele artwork.

Als je alleen de gametitel ziet staan, dan heb je een Xbox Classic game te pakken die standaard wordt geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Hieronder zie je een voorbeeld met Links een game zonder doosje en artwork en Rechts diezelde game die met doosje en artwork wordt verkocht.


We kunnen bij de complete games niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen de games die met hoesje en artwork worden verkocht, inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is The Elder Scrolls III: Morrowind een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Classics versie

Voor de Xbox Classic zijn sommige populaire games ook als Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo: Combat Evolved' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo: Combat Evolved (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


The Elder Scrolls III: Morrowind SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

The Elder Scrolls III: Morrowind is uitgebracht voor de Xbox Classic en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox Classic game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360 ✔*
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeeld kunnen worden op de Xbox 360. Informeer je dus goed op de website van Microsoft om teleurstellingen te voorkomen. Check gelijk ook of jij jouw Xbox 360 nog kan updaten voor deze backwards compatibility mogelijkheid.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR The Elder Scrolls III: Morrowind

Om The Elder Scrolls III: Morrowind te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox Classic.

Reviews over The Elder Scrolls III: Morrowind

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

De eerste echt gerealiseerde 3D open world game van Bethesda, en wat een succes was het...

The Elder Scrolls III: Morrowind is de eerste volledig 3D open-world RPG die de wereld in zijn trans hield. Ik heb het spel niet gespeeld toen het uitkwam, ik was immers 3 jaar oud, maar na zowel Skyrim als Oblivion gespeeld te hebben, moest ik deze game proberen. True, het spel voelt clunky aan, en de graphics gaan niet helemaal lekker mee, maar er zijn zat redenen waarom deze parel nog steeds meegaat en kritisch gekenmerkt wordt als een van de beste RPGs ooit. De ambiance die door de muziek, geluiden en alienachtige omgevingen in Vvardenfell tot stand gebracht wordt is als geen ander, en de vrijheid om zelf je verhaal uit te stippelen keuzes te maken die bij je karakter passen zijn soms overweldigend, maar nooit te veel. Nooit zal ik vergeten hoe ik aan de hand van richtingsaanwijzingen (noot: geen kompas zoals elke andere moderne game) ik me door de wereld moest navigeren om een weggestopte grot te vinden. Een exemplarisch voorbeeld van een goude ouwe RPG.

Craig 🥷 - 5 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock