Probleemloos Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet zo happy zijn met je bestelling, is dat geen probleem. 👌

Je kunt het binnen 30 dagen probleemloos retour melden. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug op te sturen of langs te brengen.

Als je geen gekke dingen met de producten hebt gedaan, krijg je dan een vervangend product toegestuurd of boeken we het aankoopbedrag terug. Jij kiest uiteraard. We verwerken de retouren meestal binnen 72 uur na ontvangst, in ieder geval binnen 7 dagen.

Geld terug? Dan staat het volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van je retour weer terug op je rekening. Als je de volledige bestelling retourneert, krijg je ook de eventuele verzendkosten die je betaalt hebt bij de bestelling terug.

Retourlabel

Je kunt van ons een PostNL verzendlabel krijgen om je retour te verzenden.

In deze gevallen is het retourlabel voor jou gratis:

  • Als de retour komt omdat wij een foutje hebben gemaakt (bijvoorbeeld een verkeerd product opgestuurd of te late levering).
  • Als je als oplossing een ander product wilt, ongeacht de reden voor retour.

Als je het om een andere reden wilt retourneren en je als oplossing je geld terug wilt, mag je alsnog het verzendlabel gebruiken. In dat geval verrekenen we €4.95 met je met de terugbetaling en delen we zo de kosten.

Je kunt het pakket ook op je eigen manier verzenden (bijv. omdat je geen printer hebt, er geen PostNL punt in de buurt is, enz.) of langs brengen. In dat geval heb je het verzendlabel niet nodig.

Zelf je retour aanmaken

Je kunt heel gemakkelijk zelf je retour aanmaken in 3 stappen. Benieuwd hoe?

Je kunt hier je orderpagina's terugvinden.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock