De 12 best verkochte games op de Xbox Series X

Herken jij ze allemaal?
Beweeg met je muis over de screenshot om de titel van de game te zien.

Alles over de Xbox Series S en Xbox Series X

Na een teleurstellend 8ste seizoen van de Xbox One heeft Microsoft met de Xbox Series X een krachtige comeback gemaakt. Deze console is ontworpen om gaming naar ongekende hoogten te brengen. Voor de prijsbewuste gamer introduceerde Microsoft ook de Xbox Series S, een compactere en betaalbaardere optie. Beide consoles behoren tot de 9e generatie gamingconsoles, samen met de Nintendo Switch en de PlayStation 5.

De Xbox Series X is een gamingbeest dat ontworpen is om de grenzen van grafische prestaties te verleggen. Met zijn krachtige GPU levert hij verbluffende 4K resoluties en biedt hij een meeslepende game ervaring. Met een royale opslagcapaciteit van 1TB, een optisch schijfstation en ondersteuning voor uitbreidingskaarten, staat de Xbox Series X garant voor grenzeloze gamingmogelijkheden.

Voor de gamers die waarde hechten aan betaalbaarheid zonder in te moeten leveren op de gamingervaring is er de Xbox Series S. Met een iets minder krachtige GPU, maar nog steeds indrukwekkende prestaties, is de Series S de ideale keuze voor digitale gamers. Met een interne opslagcapaciteit van 512GB en een volledig digitale focus, is de Xbox Series S een compacte krachtpatser die perfect past bij moderne gamingbehoeften.

Zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S delen een aangepaste AMD Zen 2-CPU, waardoor ze vergelijkbare rekenkracht hebben. De Xbox Series X heeft de mogelijkheid om jouw 'oude' Xbox One CD's te lezen en af te spelen. Tot slot ondersteunt de Xbox Series S en de Xbox Series X de opslaguitbreidingen met specifieke kaarten van Seagate.

Tweedehands Xbox Series Console of Games Kopen

Overweeg je een Xbox Series X aan te schaffen en wil je zeker weten dat je de beste deal krijgt? Bij RetroXboxKopen.nl bieden we gereviseerde krachtpatsers van Xbox Series X aan voor eerlijke prijzen. Ons assortiment omvat niet alleen Xbox Series X-consoles, maar ook controllers, accessoires en geweldige games. Ontdek onze categorieën:

  • Bij Xbox Series X Consoles: Hier vind je al onze gaming powerhouses en Xbox Series X Starter Packs.
  • Bij Consoles & Accessoires: Voor alle controllers, kabels en andere essentiële accessoires.
  • Bij Games: Al onze Xbox Series X-games zijn originele Europese versies, tenzij anders vermeld in de titel.

Verschillende Xbox Series modellen

Na een teleurstellend 8ste seizoen van de Xbox One heeft Microsoft met de Xbox Series X een krachtige comeback gemaakt. Deze console is ontworpen om gaming naar ongekende hoogten te brengen. Voor de prijsbewuste gamer introduceerde Microsoft ook de Xbox Series S, een compactere en betaalbaardere optie. Beide consoles behoren tot de 9e generatie gamingconsoles, samen met de Nintendo Switch en de PlayStation 5.

Ontdek de Krachtpatser - Xbox Series X

De Xbox Series X is een gamingbeest dat ontworpen is om de grenzen van grafische prestaties te verleggen. Met zijn krachtige GPU levert hij verbluffende 4K resoluties en biedt hij een meeslepende game ervaring. Met een royale opslagcapaciteit van 1TB SSD, een optisch schijfstation en ondersteuning voor uitbreidingskaarten, staat de Xbox Series X garant voor grenzeloze gamingmogelijkheden.


Voor de Budget Gamer - Xbox Series S

Voor de gamers die waarde hechten aan betaalbaarheid zonder in te boeten op de gamingervaring is er de Xbox Series S. Met een iets minder krachtige GPU, maar nog steeds indrukwekkende prestaties, is de Series S de ideale keuze voor digitale gamers. Met een interne opslagcapaciteit van 512GB SSD en een volledig digitale focus, is de Xbox Series S een compacte krachtpatser die perfect past bij moderne gamingbehoeften.

Xbox Series Controller Kopen

De evolutie van Xbox controllers is geleidelijk, maar altijd gericht op het verfijnen van de gamingervaring. Met de introductie van de Xbox Series controllers hebben de ontwerpers subtiele aanpassingen gemaakt om de al indrukwekkende controller ervaring naar een hoger niveau te tillen. De ergonomische vorm is verder verfijnd, waardoor de controller nog beter in de hand ligt, ondersteund door de toevoeging van texture grip op de handgrepen voor verbeterde controle, zelfs tijdens de meest intense gaming sessies.

Een opvallende verbetering is te vinden in het vernieuwde D-pad, waardoor spelers nu profiteren van nog nauwkeurigere input. Deze verbetering komt goed van pas bij games waar precisie van cruciaal belang is, en het draagt bij aan de algehele responsiviteit van de controller.

Een handige eigenschap van de Xbox Series controllers is hun backwards compatible compatibiliteit, waardoor ze ook naadloos werken met de vorige generatie Xbox consoles. Dit geeft gamers de flexibiliteit om hun vertrouwde controller te blijven gebruiken, ongeacht welke Xbox-console ze spelen.

Games voor de Xbox Series X

Wie op zoek is naar games voor de Xbox Series X is hier op het juiste adres. Op de Xbox Series X betreed je een gamingparadijs met een overvloed aan spellen uit zowel de vertrouwde Xbox bibliotheek als de nieuwste toevoegingen voor de Xbox Series X. Ja, je leest het goed: al die indrukwekkende 8e generatie games, waaronder Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 5 en Fable Legends, zijn naadloos speelbaar op de Xbox Series X.

De diversiteit in Xbox Series X games is ronduit verbluffend. Laat je meeslepen door meeslepende singleplayer titels zoals Halo Infinite, Forza Horizon 5 en Hogwarts Legacy, die urenlang plezier bieden met verbluffende graphics en meeslepende verhalen. Voor de multiplayer gamers onder ons is er een overvloed aan keuzes, met titels als Gears 5, Call of Duty: Black Ops Cold War en FIFA 22.

Stap in de wereld van de Xbox Series X, waar het uitgebreide gamingaanbod elke gamer, of je nu van solo- of multiplayer houdt, op maat bedient. Ervaar het beste van de 9e generatie en laat je onderdompelen in de ultieme game ervaring. 🎮

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock