zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Xbox One producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


levelseven.nl

levelseven

RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroSegaKopen.nl

Sega


Microsoft Xbox One Starter Packs

De Microsoft Xbox One markeert de derde generatie van de Xbox consoles en heeft een indrukwekkende evolutie doorgemaakt sinds zijn debuut. Officieel onthuld in 2013, introduceerde de Xbox One enkele baanbrekende functies die de gamingervaring naar nieuwe hoogten hebben getild.

Met een focus op multimedia integratie bood de Xbox One de mogelijkheid om naadloos te schakelen tussen gaming en entertainment. Het bracht de kracht van stemherkenning naar het voorfront met de Kinect sensor, waardoor gebruikers opdrachten konden geven en games konden bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.

De Xbox One beschikt over een krachtige AMD processor en een aangepaste GPU, wat resulteert in verbluffende grafische prestaties. De console bood ook een uitgebreide opslagcapaciteit en introduceerde een Blu-ray drive, waarmee het een alles-in-één entertainmenthub werd voor zowel gamers als filmliefhebbers.

Een interessant feitje is dat de Xbox One backwards compatibiliteit introduceerde, waardoor gamers hun favoriete Xbox 360 games op de nieuwe console konden spelen. Dit opende de deur naar een uitgebreide gamebibliotheek en toonde de toewijding van Microsoft aan de gaminggemeenschap. 🎮

Alles dat je nodig hebt in één Xbox One Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Xbox One Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Alle benodigde bekabeling

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor de eerst 'Phat' editie maar je zou ook kunnen kiezen voor de 30% kleinere S model. Liever high-end 4K gamen? Check dan de Xbox One X. Er zijn edities met games erbij maar je kan ook kiezen voor een complete variant met doos.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Xbox One games mee en binnen de kortste keren ben jij lekker met de tijd mee aan het gamen. 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock