zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Xbox Original producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


levelseven.nl

levelseven

RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroSegaKopen.nl

Sega


Microsoft Xbox Classic Starter Packs

De Xbox Classic, bij sommige bekend als de Xbox Original, werd geboren in 2001. In dit jaar betrad Microsoft de gamingarena met deze baanbrekende console, die de manier waarop we videogames ervaren voorgoed veranderde.

De Xbox Classic was niet zomaar een console; het was het resultaat van een gedurfde visie en technologische innovatie. Ontworpen om te concurreren met de gevestigde spelers in de industrie, bracht de Xbox krachtige hardware en geavanceerde functies naar de huiskamer. Het was de pionier van online gaming via Xbox Live, waardoor gamers over de hele wereld met elkaar konden verbinden en het multiplayerlandschap voorgoed veranderden.

De oorsprong van de Xbox gaat terug naar de late jaren '90, toen Microsoft besloot om een eigen console te ontwikkelen. Met een team van toegewijde ontwikkelaars werd de Xbox Classic geboren, met als doel gamers een ongeëvenaarde spelervaring te bieden. De lancering ervan markeerde een nieuw tijdperk in de geschiedenis van videogames. 💪

Alles dat je nodig hebt in één Xbox Classic Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Xbox Classic Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Alle benodigde bekabeling

Let op: Om je Xbox Classic aan te sluiten op HDMI heb je nog een extra converter nodig. Die kun je zelf bij bestellen. Check hier hoe jij je Xbox Classic kan aansluiten op jouw moderne televisie.

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. voor een Xbox Classic met de old-school grote Duke controller, of een met de destijds vernieuwde en S controller. Ook zijn er een aantal Starter Packs samengesteld zoals de consoles vroeger werd verkocht met een game.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Xbox Classic games mee en binnen de kortste keren ben jij als een echte 00s kid aan het Xboxen! 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock