Garantie

We vinden het erg belangrijk dat de geleverde producten altijd goed werken.

'Retro' betekent in ons woordenboek niet 'oud en versleten' en dat willen we graag zo houden.

De tweedehands producten vallen uiteraard niet meer binnen de garantie van de fabrikant, maar we testen alles dubbel en dwars en garanderen een goede werking van de producten.

Mocht er toch iets niet perfect werken bij aankomst, kunt u het product binnen 30 dagen retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug. Meer informatie hierover, vind je op onze pagina over retourneren.

KLACHT

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten altijd eerst bij ons kenbaar te maken door contact met ons op te nemen.

Het is gelukkig nog nooit voorgekomen, maar mochten we er samen niet uitkomen, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock