Need for Speed: Underground 2

Xbox Original Games

10.0 / 10 (1 review)

9.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE Xbox Classic GAMES

Al onze Xbox Classic games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Need for Speed: Underground 2 gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox Classic games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Need for Speed: Underground 2 voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox Classic games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Need for Speed: Underground 2 met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Need for Speed: Underground 2 een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Classics versie

Voor de Xbox Classic zijn sommige populaire games ook als Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo: Combat Evolved' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo: Combat Evolved (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Need for Speed: Underground 2 SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Need for Speed: Underground 2 is uitgebracht voor de Xbox Classic en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox Classic game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360 ✔*
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox 360. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Need for Speed: Underground 2

Om Need for Speed: Underground 2 te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox Classic.

Reviews over Need for Speed: Underground 2

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Zelfs voor een autofoob als ik is het een leuk proces om dankzij gewonnen races je wagen langzaam steeds verder te kunnen customizen en optimaliseren en zo steeds sneller en mooier door de eindeloze straten van Bayview te scheuren.

Toegegeven, deze game heb ik in vooral op PC veel gespeeld (met dank aan een vriend voor de 6 gebrande CD’tjes met het vers van Limewire binnengeharkte spel), maar ook toen ik hem later nog eens op de PS2 aanslingerde stelde die niet teleur. Zelfs voor een autofoob als ik is het een leuk proces om dankzij gewonnen races je wagen langzaam steeds verder te kunnen customizen en optimaliseren en zo steeds sneller en mooier door de eindeloze straten van Bayview te scheuren.

Tim - 2 weken geleden

Artikelen over Need for Speed: Underground 2

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Opperninja Tim