Need for Speed: Underground 2 | levelseven

Need for Speed: Underground 2

Xbox Original Games

10.0 / 10 (2 reviews)
Need for Speed: Underground 2 | levelseven

9.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze Xbox Classic Games

Al onze Xbox Classic games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Need for Speed: Underground 2 gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox Classic games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Need for Speed: Underground 2 voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE OF NIET

Indien er achter de gamenaam staat "Disc Only", dan heb je te maken met een losse Xbox Classic game zonder originele hoesje en zonder originele artwork.

Als je alleen de gametitel ziet staan, dan heb je een Xbox Classic game te pakken die standaard wordt geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Hieronder zie je een voorbeeld met Links een game zonder doosje en artwork en Rechts diezelde game die met doosje en artwork wordt verkocht.


We kunnen bij de complete games niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen de games die met hoesje en artwork worden verkocht, inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Need for Speed: Underground 2 een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Classics versie

Voor de Xbox Classic zijn sommige populaire games ook als Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo: Combat Evolved' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo: Combat Evolved (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Need for Speed: Underground 2 SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Need for Speed: Underground 2 is uitgebracht voor de Xbox Classic en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox Classic game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360 ✔*
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeeld kunnen worden op de Xbox 360. Informeer je dus goed op de website van Microsoft om teleurstellingen te voorkomen. Check gelijk ook of jij jouw Xbox 360 nog kan updaten voor deze backwards compatibility mogelijkheid.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Need for Speed: Underground 2

Om Need for Speed: Underground 2 te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox Classic.

Reviews over Need for Speed: Underground 2

10.0 / 10 (2 reviews)
Schrijf review

Een hele verbetering op Underground 1 met toegevoegde extra's

Dus, je hebt Eddie verslagen en nu zit je in het vliegtuig naar de volgende regio: Bayview. Rachel leent jou haar 350Z uit om naar de garage te komen, maar racer als je ben neem je het eerst even op tegen een paar straatracers die rondrijden in de buurt (jazeker, Underground 2 heeft free roam!) en pak je nog even twee besloten races mee voordat je een boos berichtje krijgt dat je nu wel heel rap moet komen. Veel meer kan je ook niet, want Rachel heeft connecties en de races zijn even verdwenen. Net als in het eerste deel begin je gewoon weer van voor af aan. Grappig genoeg zijn de stats van de starterauto's erg uit hun verband getrokken (in het echt heeft een Nissan 240SX toch wel meer power en acceleratievermogen dan een Peugeot 106, maar dat doet er verder niet toe ;) ). Dit maakt allemaal niet uit, want erg veel voordeel zit er niet tussen de startercars. Op de lange termijn speel je weer nieuwe auto's en upgrades vrij waardoor de keuze reuze is. Net als in het eerste deel staat het aanpassen en tunen van je auto weer centraal. Hier zijn enkele races bij gekomen (Street X, Outruns - de freeroam races waarbij je de tegenstander moet zien kwijtraken- en Underground Racing Leagues -races op circuits, meestal in combinatie met een sponsordeal-). De tijdschriften zijn vervangen voor DVD covers waarbij je meer vrijheid krijgt in de compositie van het geheel. Daarnaast zijn SUV's nu ook toegevoegd aan het wagenpark en kun je audio in je kofferbakplaatsen, vleugel- en suicidedoors installeren en je motorkap op meerdere manieren openen. En dat allemaal met de verbeterde gloed van neon. Grafisch gezien is de game vooruitgegaan op zijn voorganger. Ook de audio van de auto's klinkt wat beter. Persoonlijk rij ik altijd met bumpercam omdat ik hiermee toch net wat prettiger de apex in een bocht kan pakken, maar bij deze game is het ook een kwestie van voorkeur. De veraf/dichtbij/motorkap camera geeft namelijk voor mij zelf een wat vertekend beeld wanneer ik stuur, maar dit ervaart iedereen anders. Een ander leuk detail is dat je auto anders reageert tijdens de regen. Waar Lil Jon de eerste menus bezong, mogen we nu de iconische Riders on the Storm van Snoop D-O-G-G en The Doors bedanken voor nieuwe core memories. Om het af te ronden is dit zeker een game die je als tunerlieveling in je collectie moet hebben. Het is een goede successor van het eerste deel en free roam is zeker een pluspunt. Het voelt wat minder als grinden en het verveelt niet zo snel. Had ik al verteld dat je nu shops moet opzoeken om aan nieuwe parts en auto's te komen? Dit zorgt ervoor dat de game leuk wegspeelt en waarbij je niet alleen van race naar race speelt. De game is gespeeld op een Xbox 360 Slim met HDMI. Hoewel het beeld minder jaggies bevat dan deel 1 denk ik zelf dat de game beter uit de verf komt op een CRT met de originele Xbox. Dit doet natuurlijk niet af van het plezier van het spelen zelf.

Rick - 4 maanden geleden - zie alle 10 reviews van Rick »


Zelfs voor een autofoob als ik is het een leuk proces om dankzij gewonnen races je wagen langzaam steeds verder te kunnen customizen en optimaliseren en zo steeds sneller en mooier door de eindeloze straten van Bayview te scheuren.

Toegegeven, deze game heb ik in vooral op PC veel gespeeld (met dank aan een vriend voor de 6 gebrande CD’tjes met het vers van Limewire binnengeharkte spel), maar ook toen ik hem later nog eens op de PS2 aanslingerde stelde die niet teleur. Zelfs voor een autofoob als ik is het een leuk proces om dankzij gewonnen races je wagen langzaam steeds verder te kunnen customizen en optimaliseren en zo steeds sneller en mooier door de eindeloze straten van Bayview te scheuren.

Tim 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 25 reviews van Tim »

Artikelen over Need for Speed: Underground 2

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Opper Ninja Tim

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock