Halo: Combat Evolved

Xbox Original Games

10.0 / 10 (1 review)

8.95

nog één op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden voor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Refurbished met 100% garantie

30 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.4

Beschrijving

ONZE Xbox Classic GAMES

Al onze Xbox Classic games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Halo: Combat Evolved gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox Classic games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Halo: Combat Evolved voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox Classic games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Halo: Combat Evolved met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Halo: Combat Evolved een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Classics versie

Voor de Xbox Classic zijn sommige populaire games ook als Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo: Combat Evolved' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo: Combat Evolved (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Halo: Combat Evolved SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Halo: Combat Evolved is uitgebracht voor de Xbox Classic en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox Classic game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360 ✔*
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox 360. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Halo: Combat Evolved

Om Halo: Combat Evolved te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox Classic.

Reviews over Halo: Combat Evolved

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Halo is dé franchise die de betekenis van first-person shooters heeft gedefinieerd.

Wat heb ik deze pareltjes kapot veel gespeeld met mijn vrienden. Elke dinsdag na school speelde ik met mijn vaste maatje tot diep in de avond de campaign, en regelmatig organiseerden we LAN-party’s als we niet een avondje uitgingen. Met al die geconsumeerde snacks tijdens zo'n avondje kan ik gegarandeerd zeggen dat ik minstens 3.000 calorieën absorbeerde. Heel veel van mijn vrienden zagen het niet, maar de verhaallijn van Halo: Combat Evolved trok mij echt. Ik moest en zou het spel ooit uitspelen op de moeilijkste settings, maar dat is er tot op het heden nog niet van gekomen. Mijn laatste Halo gerelateerde droom? André Rieu de main theme van dit spel live zien performen.

Chris - 1 maand geleden

Artikelen over Halo: Combat Evolved

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Hoofd Ninja Chris