Grand Theft Auto: San Andreas | levelseven

Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox Original Games

10.0 / 10 (3 reviews)
Grand Theft Auto: San Andreas | levelseven

18.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze Xbox Classic Games

Al onze Xbox Classic games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Grand Theft Auto: San Andreas gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox Classic games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Grand Theft Auto: San Andreas voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE OF NIET

Indien er achter de gamenaam staat "Disc Only", dan heb je te maken met een losse Xbox Classic game zonder originele hoesje en zonder originele artwork.

Als je alleen de gametitel ziet staan, dan heb je een Xbox Classic game te pakken die standaard wordt geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Hieronder zie je een voorbeeld met Links een game zonder doosje en artwork en Rechts diezelde game die met doosje en artwork wordt verkocht.


We kunnen bij de complete games niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen de games die met hoesje en artwork worden verkocht, inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Grand Theft Auto: San Andreas een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Classics versie

Voor de Xbox Classic zijn sommige populaire games ook als Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo: Combat Evolved' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo: Combat Evolved (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Grand Theft Auto: San Andreas SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Grand Theft Auto: San Andreas is uitgebracht voor de Xbox Classic en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox Classic game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360 ✔*
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeeld kunnen worden op de Xbox 360. Informeer je dus goed op de website van Microsoft om teleurstellingen te voorkomen. Check gelijk ook of jij jouw Xbox 360 nog kan updaten voor deze backwards compatibility mogelijkheid.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Grand Theft Auto: San Andreas

Om Grand Theft Auto: San Andreas te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox Classic.

Reviews over Grand Theft Auto: San Andreas

10.0 / 10 (3 reviews)
Schrijf review

Een van de beste GTA games allertijde

San andreas is een van de beste Grand Theft Auto game. Want het heeft een goede verhaallijn, goeie controls een gewoon de lol sie in elke Grand Theft Auto game zit

Sem - 4 maanden geleden - zie alle 6 reviews van Sem »


Een van de meest iconische spellen uit de '00s.

De Grand Theft Auto serie kent vrijwel alleen maar goede games, en San Andreas is precies dat. Met een grote focus op satire en een humoristische vertelling van de tekortkomingen van de American Dream kan je in dit spel bijna alle kanten op. Met een leuke focus op RPG elementen en persoonlijke customization met de meest inspirerende haircuts heb je uren speelplezier met dit pareltje!

Craig Vis 🥷 - 5 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig Vis »


Misschien wel de beste game uit deze legendarische serie?

Misschien wel de beste game uit deze legendarische serie? De wereld van San Andreas, een soort samensmelting van Los Angeles, Las Vegas en San Fransisco met vooral een hoop bergen en platteland tussendoor, staat in deze game aan je voeten. Als je zelfs met je kale kop een kapsalon in kunt lopen om er vervolgens met een glorieuze afro uit te komen, weet je dat deze game weinig grenzen kent. De RESPECT als je een missie haalt en WASTED als je weer eens met je BMX van de berg af rolt zijn zo iconisch dat ze nog dagelijks in internet memes voorbijkomen. Voor zo’n legendarische game is GTA San Andreas voor de PS2 ook nog eens zo betaalbaar dat zelfs begin-van-zijn-thug-life-CJ het makkelijk zou kunnen betalen.

Tim 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 25 reviews van Tim »

Artikelen over Grand Theft Auto: San Andreas

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Opper Ninja Tim

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock