15% korting

Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox Original Games

10.0 / 10 (1 review)
15% korting

12.95 10.95

op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden voor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Refurbished met 100% garantie

30 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.4

Beschrijving

ONZE Xbox Classic GAMES

Al onze Xbox Classic games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Grand Theft Auto: San Andreas gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox Classic games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Grand Theft Auto: San Andreas voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox Classic games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Grand Theft Auto: San Andreas met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Grand Theft Auto: San Andreas een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Classics versie

Voor de Xbox Classic zijn sommige populaire games ook als Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo: Combat Evolved' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo: Combat Evolved (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Grand Theft Auto: San Andreas SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Grand Theft Auto: San Andreas is uitgebracht voor de Xbox Classic en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox Classic game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360 ✔*
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox 360. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Grand Theft Auto: San Andreas

Om Grand Theft Auto: San Andreas te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox Classic.

Reviews over Grand Theft Auto: San Andreas

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Misschien wel de beste game uit deze legendarische serie?

Misschien wel de beste game uit deze legendarische serie? De wereld van San Andreas, een soort samensmelting van Los Angeles, Las Vegas en San Fransisco met vooral een hoop bergen en platteland tussendoor, staat in deze game aan je voeten. Als je zelfs met je kale kop een kapsalon in kunt lopen om er vervolgens met een glorieuze afro uit te komen, weet je dat deze game weinig grenzen kent. De RESPECT als je een missie haalt en WASTED als je weer eens met je BMX van de berg af rolt zijn zo iconisch dat ze nog dagelijks in internet memes voorbijkomen. Voor zo’n legendarische game is GTA San Andreas voor de PS2 ook nog eens zo betaalbaar dat zelfs begin-van-zijn-thug-life-CJ het makkelijk zou kunnen betalen.

Tim - 2 weken geleden

Artikelen over Grand Theft Auto: San Andreas

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Opperninja Tim