Resident Evil 7 biohazard | levelseven

Resident Evil 7 biohazard

Xbox One Games

10.0 / 10 (1 review)
Resident Evil 7 biohazard | levelseven

11.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE Xbox One GAMES

Al onze Xbox One games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Resident Evil 7 biohazard gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox One games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Resident Evil 7 biohazard voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox One games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij Xbox One games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Resident Evil 7 biohazard met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Resident Evil 7 biohazard een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Verschillende VERSIES

Voor de Xbox One zijn sommige populaire games ook als Premium editie uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit (omdat de toevoeging vaak gepaard gaat met een DLC code). Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto V' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto V - Premium Edition' heb je de de Premium editie te pakken.


Resident Evil 7 biohazard SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Resident Evil 7 biohazard is uitgebracht voor de Xbox One en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox One game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X ✔*

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox Series X. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Resident Evil 7 biohazard

Om Resident Evil 7 biohazard te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox One.

Reviews over Resident Evil 7 biohazard

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Resident Evil 7: Biohazard is de enige grote horrorgame die ik ooit heb gespeeld, en ik zal het voor altijd aanraden.

Brr… Resident Evil 7: Biohazard is de enige grote horrorgame die ik ooit heb gespeeld, en ik zal het voor altijd aanraden. Vroeger heb ik wel eens wat kleinere horrorspellen gespeeld, maar niks heeft me gepakt me zoals deze. In tegenstelling tot veel van de andere Resident Evil games en films, gaat deze niet van begin tot einde de hele tijd over grote getalen zombies. Je speelt een man die bij een verlaten locatie op zoek gaat naar zijn vrouw nadat hij een verontrustende videobericht ineens van haar ontving. Zij was namelijk drie jaar geleden zowel vermist als doodverklaard. Een zenuwslopend verhaal waar je diepe lore ontdekt, toffe locaties tegenkomt, een goede balans krijgt tussen realiteit en fantasy, en regelmatig een jumpscare. Dit is een high quality horrorspel; iedereen in mijn omgeving die dit ook heeft gespeeld is er lovend over! Jij dus vast ook!

Fleur 🥷 - 4 maanden geleden - zie alle 18 reviews van Fleur »

Artikelen over Resident Evil 7 biohazard

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Communicatie Ninja Fleur

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock