Prey | levelseven

Prey

Xbox One Games

10.0 / 10 (1 review)
Prey | levelseven

10.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE Xbox One GAMES

Al onze Xbox One games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Prey gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox One games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Prey voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox One games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij Xbox One games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Prey met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Prey een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Verschillende VERSIES

Voor de Xbox One zijn sommige populaire games ook als Premium editie uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit (omdat de toevoeging vaak gepaard gaat met een DLC code). Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto V' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto V - Premium Edition' heb je de de Premium editie te pakken.


Prey SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Prey is uitgebracht voor de Xbox One en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox One game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X ✔*

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox Series X. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Prey

Om Prey te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox One.

Reviews over Prey

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Een geweldig spel waar jij de ene keer de jager bent, en de andere keer het prooi.

Het is een schande dat Prey niet de lof krijgt die het verdient. Als het een andere titel had of een andere uitgever was het makkelijk een GOTY geworden. Maar wat ging er mis? Het spel is grafisch prachtig, met een geweldig gevisualiseerd ruimtestation en angstaanjagende enemies. De gameplay is overtuigend met eindeloze puzzelsolving en goede gunplay gevarieerd met verschillende wapens die elk hun eigen doch verschillende functies hebben. Het verhaal is boeiend, mysterieus, en vaak angstaanjagend en storend. De muziek en sounds zijn zo crisp en goed ontwikkeld. En toch... niet de praise die het verdient.

Craig 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock