Assassin's Creed: Odyssey | levelseven

Assassin's Creed: Odyssey

Xbox One Games

5.0 / 10 (2 reviews)
Assassin's Creed: Odyssey | levelseven

8.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE Xbox One GAMES

Al onze Xbox One games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Assassin's Creed: Odyssey gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox One games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Assassin's Creed: Odyssey voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox One games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij Xbox One games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Assassin's Creed: Odyssey met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Assassin's Creed: Odyssey een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Verschillende VERSIES

Voor de Xbox One zijn sommige populaire games ook als Premium editie uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit (omdat de toevoeging vaak gepaard gaat met een DLC code). Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto V' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto V - Premium Edition' heb je de de Premium editie te pakken.


Assassin's Creed: Odyssey SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Assassin's Creed: Odyssey is uitgebracht voor de Xbox One en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox One game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X ✔*

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox Series X. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Assassin's Creed: Odyssey

Om Assassin's Creed: Odyssey te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox One.

Reviews over Assassin's Creed: Odyssey

5.0 / 10 (2 reviews)
Schrijf review

Een prima spel maar troy is beter

Het spel zelf is prima maar k vind het de slechtste assasins creed de gameplay is prima maar het raakt me niet echt tot mijn mening is Troy een betere optie

rick - 3 maanden geleden - zie alle 9 reviews van rick »


Een spel dat ondanks goede bedoelingen doorslaat in zijn missie om te veel content te bieden aan de speler.

Veel mensen gaan het ook hier niet met mij eens zijn. Assassin's Creed Goes big, nog groter dan Origins. In plaats van oud Egypte beginnen we ons nu in klassiek Griekenland, met ontelbare eilanden en gebieden om te ontdekken. De wereld is groot, de combat is actievol, en er is een hoop te doen. Echt een hoop. Misschien zelfs te veel. Voor mij is Odyssey een eerste voorbeeld van hoe games doorslaan in de regel "more is better". Het spel is bomvol gepropt met dingen te doen waardoor omgevingen overweldigend aanvoelen. Daarnaast verliest Assassin's Creed hier zijn originele identiteit nog meer, met combat die nu af is gestemd aan de hand van RPG style verkregen skills. Wel prijs ik het spel voor een prachtig vormgegeven wereld, maar daar blijft mijn waardering voor het spel ook wel steken. Controversieel? Wie weet.

Craig 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock