ARK: Survival Evolved | Xbox One Games | RetroXboxKopen.nl

ARK: Survival Evolved

Xbox One Games
10.0 (3 reviews)

15.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Onze Xbox One Games

Onze Xbox One Games

Al onze Xbox One games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van ARK: Survival Evolved gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox One games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van ARK: Survival Evolved voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Xbox One games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij Xbox One games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van ARK: Survival Evolved met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is ARK: Survival Evolved een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Verschillende VERSIES

Voor de Xbox One zijn sommige populaire games ook als Premium editie uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit (omdat de toevoeging vaak gepaard gaat met een DLC code). Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto V' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto V - Premium Edition' heb je de de Premium editie te pakken.


ARK: Survival Evolved SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

ARK: Survival Evolved is uitgebracht voor de Xbox One en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox One game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X ✔*

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox Series X. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR ARK: Survival Evolved

Om ARK: Survival Evolved te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox One.

Reviews over ARK: Survival Evolved

10.0 (3 reviews)
Schrijf review

Geweldig spel

Ark is een leuk spel lekker met je vrienden hutten bouwen en lekker overleven i love it!

Rick - 7 maanden geleden - zie alle 9 reviews van Rick »


Super geweldige survival game met multiplayer.

Ark: Survival Evolved is een super leuke survive game met vrienden. Je komt in een eiland, en het doel is... overleven! Deze game heeft geweldige dingen en ik heb hier onwijs veel gelachen met m'n vrienden. Je kan eten, drinken, maat ook dingen maken, of bouwen. Er valt hier echt veel te doen. Deze game laat je serieus beleven als een echte surviver. Echt een aanrader!

Yassine - 7 maanden geleden - zie alle 210 reviews van Yassine »


Ik heb me een hele zomervakantie met dit spel beziggehouden: samen met vrienden lekker hutjes bouwen, vliegen op dino’s en hartaanvallen krijgen zodra je een raptor spot in de bosjes

Ark: Survival Evolved is een multiplayer survival open-world sandbox game waarin je samen met spelers gepit wordt in een prehistorische wereld vol dinosauriërs en exotische wezens. Eerst volledig verloren in de grote wereld raak je steeds meer gewend aan de overlevingsmechanismen, waarna je daarna ultieme survivor wordt. Natuurlijk begon je eerst met het ontwerpen van je karakter zoals The Liver King, waarna je een paar dodo’s neer mepte en recht zo die gaat! Ik heb me een hele zomervakantie met dit spel beziggehouden: samen met vrienden lekker hutjes bouwen, vliegen op dino’s en hartaanvallen krijgen zodra je een raptor spot in de bosjes. Ah… the times!

Guus 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 30 reviews van Guus »

Artikelen over ARK: Survival Evolved

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Hoofd Ninja Guus

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock