zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Xbox 360 producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


levelseven.nl

levelseven

RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroSegaKopen.nl

Sega


Microsoft Xbox 360 Starter Packs

De Xbox 360 was de opvolger van de Xbox Classic. Normaal is het enorm lastig om tussen de grote gaming concurrenten te komen maar Microsoft had met de Xbox 360 bewezen dat dit niet het geval was. Met de lancering op MTV en de nog uit te komen pareltjes op de E3, was deze magische krachtmachine binnen no-time uitverkocht. Door Microsoft Xbox Live was het mogelijk om tegen betaling online te gamen tegen andere Xbox gebruikers. Na 2006 ontstond er zelfs een tweestrijd op middelbare scholen, namelijk de Xbox-side en de PlayStation-side. Oooh... the good old day's.

Ontdek de technologische hoogstandjes van de Xbox 360, waaronder de kenmerkende draadloze controller en de mogelijkheid om high definition gaming te omarmen. Deze console betekende niet alleen een sprong voorwaarts in termen van graphics en prestaties, maar bracht ook nieuwe manieren van interactie met games dankzij de Kinect-sensor.💪

Alles dat je nodig hebt in één Xbox 360 Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Xbox 360 Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Alle benodigde bekabeling

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor de eerst Arcade, Premium of Elite editie, of voor de kleinere Slim en Super Slim modellen. Er zijn edities met games erbij maar je kan ook kiezen voor een complete variant met doos.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Xbox 360 games mee en binnen de kortste keren ben jij lekker retro aan het gamen zoals vroegah. 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock