Tips van de Community

Deze 20 product reviews heeft onze klant Nick geschreven.

🤫 Psst, zelf ook wat golden coins verdienen met het schrijven van product reviews? Lees hier hoe.
Product Review
N64 Cart Protector
N64 Cart Protector
Protectors

Netjess
Goed verpakt, super handig om te gebruiken om de cartridges schoon en netjes te houden en tegen een goede prijs. 10/10 zou ik anderen deze ook aanbevelen.
Assassin's Creed III
Assassin's Creed III
Xbox 360 Games

Nostalgie voor een koopje
Van alle websites die ik bekeken heb is retro xbox de goedkoopste bij veel games, bij assassins creed 3 is dat zeker het geval. De versie die ik heb ontvangen ziet er als nieuw uit en voor alle ac liefhebbers is dit een uitstekende keuze om je slag te slaan.
L.A. Noire
L.A. Noire
Xbox 360 Games

GTA, maar dan als good guy detective is een leuke verandering
In L.A. Noire draait Rockstar de rollen om. Voor de eerste keer in een game van deze uitgever ben je niet de bad guy (zoals in bijvoorbeeld GTA of RDR), maar een detective die criminaliteit bestrijdt, in het Los Angeles van kort na de Tweede Wereldoorlog. Een spannend spel met een toen vernieuwend concept. Retro xbox heeft deze voor de beste prijs en is netjes geleverd.
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Xbox 360 Games

Beste call of duty trilogy
Het spel is in uitstekende conditie en retroxboxkopen heeft mij netjes een seintje gegeven toen het spel beschikbaar werd op de website. Voor mensen die de voorgaande series ook hebben gespeeld is dit laatste deel van de originele Modern Warfare serie natuurlijk een "must have". In dit laatste deel gaat het helemaal om het stoppen van Makarov, een personage dat in de voorgaande games ook al voorkwam en dit doe je wederom door in de huid van meerdere soldaten te kruipen. Daarnaast heb je ook weer "spec-ops" en andere spelmodus naast de Multiplayer.
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 4: Modern Warfare
Xbox 360 Games

Beste call of duty franchise en innovatief
Ondanks dat de campagne niet zo lang is als de twee modern warfare games die na deze uit zijn gekomen, heeft dit spel veel fundering gelegd waar veel toekomstige games op door gebouwd hebben en de multiplayer was ook een grote verandering die veel plezier levert. Voor de first person shooter liefhebben echt een aanbeveling.
Assassin's Creed
Assassin's Creed
Xbox 360 Games

De grondlegger voor super AC games
Assassins Creed games zijn ondertussen bij iedereen wel bekend en voor de persoon die het allemaal een keer gezien wil hebben is het eerste spel toch één die je ook gedaan moet hebben. Het spel is wat korter dan de vervolgspellen, maar dat is niet erg, aangezien je daarnaast veel vrijheid hebt om de open wereld te verkennen en andere dingen te doen. Het plot draait uiteindelijk om Assassins vs Templars, waarbij ze beiden achter Pieces of Eden aan zitten.
Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed: Revelations
Xbox 360 Games

Een goed einde voor Ezio, maar Brotherhood is niet te toppen.
Hier komt Ezio zijn verhaal ten einde, alsook die van Altaïr, want de verhaallijnen komen hier uiteindelijk bijeen in Constantinopel. Je gaat geregeld op en neer in tijd en character in dezelfde stad. De game viel mij initieel tegen want ze hadden hier meer mee mogen doen. Uiteindelijk speelt het weer erg fijn en is de gameplay erg afwisselend en leuk.
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Ghosts
Xbox 360 Games

Blijft de beste shooter franchise
De tiende call of duty release en wederom 1 van infinity guard, welke in mijn opinie zeker de beste shooters van die tijd maakten, deze keer met de naam Call of Duty Ghosts. Naast een prima campaign is er natuurlijk ook weer multiplayer, deze keer met een aantal nieuwe gamemodes en een nieuwe gamemode genaamd "Extinction". Ik zou zeggen koop de game en kijk zelf hoe je de nieuwe modus vindt.
Gears of War
Gears of War
Xbox 360 Games

Vette futuristische shooter
Deze xbox (en pc) exclusive behoort toch wel tot ieder zijn collectie xbox360 games, mocht je tenminste van shooters houden. In Gears of War speel je als Marcus Fenix, eens een gevangene, nu de redder in nood. Samen met trouwe kameraad Dominic Santiago en de twee wat gekke figuren, Cole en Baird ga je onder de naam Delta Squad op pad om de vijand, de Locust Horde, voor eens en altijd uit te roeien.
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
Xbox 360 Games

Beste fantasy open wereld spel van zijn tijd
Ondertussen zal iedereen bekend zijn met dit spel, aangezien het meerdere re-releases heeft gezien en er talloze nummers over geschreven zijn. Het is voor veel mensen nog steeds 1 van de beste open wereld fantasy games die het nog steeds beter doet dan veel spellen die later uit zijn gekomen, dit zal ook te maken hebben met de kwaliteit van bijvoorbeeld de side-quests, die bij dit spel naar mijn mening een significanter verschil maken dan side-quests bij bijvoorbeeld "final fantasy". Vijandige mobs zorgen voor genoeg variatie in het spel en de combat is niet heel moeilijk te leren, dus waarom niet uitproberen?
Top Spin 3
Top Spin 3
Xbox 360 Games

Voor de tennisfan toch het leukste tennisspel op de xbox360
Top Spin 2 was mijn allereerste spel voor de xbox360 in 2006 en na al die jaren toch maar gekeken of top spin 3 het ook waard zou zijn en de conclusie is, ja. De game speelt net wat vloeiender dan zijn voorganger, heeft aanzienlijk scherpere graphics en ze hebben meer gespeeld met het publiek, wat dit zeker een leuk tennisspel maakt.
SoulCalibur IV
SoulCalibur IV
Xbox 360 Games

Leuk vechtspel met nostalgische personages
Vroeger wilde ik dit spel altijd hebben, omdat er Star Wars characters in zitten en het leuk is om met een groep vrienden om de beurt elkaar te lijf te gaan met alle verschillende personages. Naast de standaard characters kan er ook 1 zelf gemaakt worden wat een leuke toevoeging is, net als een campaign en voor het eerst een online mode.
Mass Effect
Mass Effect
Xbox 360 Games

Leuk spel, goede trilogie
Voor veel xbox fans is de mass effect franchise toch wel 1 die je gespeeld moet hebben en aangezien ik alleen de derde heb gespeeld wou ik toch wel weten hoe het begonnen is in de verhaallijn. Deze third-person shooter is wel wat "basic' in vergelijking met zijn vervolg titels, maar heeft zeker geen slechte graphics voor een spel uit 2007. Het spel heeft ook een aantal redelijk bekende acteurs als voice actors, wat het nog wat nostalgischer maakt. 4 sterren voor deze game.
Stuntman: Ignition
Stuntman: Ignition
Xbox 360 Games

Zeker een leuk spel voor de race liefhebbers die eens wat anders willen
Na stuntman op de ps2 gespeeld te hebben, leek het mij leuk om deze nieuwere en beter uitziende versie te proberen en voor mij is deze het zeker waard, ook omdat ik ook fan ben van de challenges in de Forza Horizon series. Een beetje racen met auto's en motoren en daarbij challenges halen die je meer sterren opleveren per missie blijft leuk om zo nu en dan even te spelen.
Kane & Lynch: Dead Men
Kane & Lynch: Dead Men
Xbox 360 Games

Leuke co-op game die wel een iets langere story kon gebruiken
Gekocht om lekker co-op missies te spelen, maar kan wel binnen een aantal uren uitgespeeld worden. Sommige missies doen mij erg aan GTA denken en ik denk dat ze ook inspiratie uit dit spel hebben gehaald. Deze game oogt wel wat kaal in vergelijking met GTA4, een spel uit dezelfde periode, maar wel leuk om uit te proberen als je een GTA fan bent.
Brütal Legend
Brütal Legend
Xbox 360 Games

Rondracen is fun, maar actie voelt herhaald
Voor mijn gevoel is dit spel voornamelijk gemaakt om lol te hebben en niet te veel op de storyline te letten die naar mijn mening niet echt diepgang heeft. De game heeft ook aardig wat extra missies die je buiten het verhaal om kunt doen om toch voor wat afwisseling te zorgen, maar de actie voelt herhaald door het beperkte aantal eenheden.
Metro 2033
Metro 2033
Xbox 360 Games

Goede first person shooter / horror game
Dit spel doet veel mensen aan fallout denken, maar dat komt alleen door de post-apocalyptische setting van het spel, verder is er niet veel te vergelijken. Het spel is gebaseerd op een boek, mochten mensen nog wat meer willen weten over deze franchise. Dit spel speelt zich af in Moskou, waar je personage zich een weg door de mutanten moet banen om een bericht af te leveren aan een andere groep binnen het metrostelsel.
Warpath: Jurassic Park
Warpath: Jurassic Park
Playstation 1 Games

Streek Fighter Dino variant
Ik heb deze game gekocht, omdat ik deze vroeger altijd super vet heb gevonden. Voor een game uit deze tijd heeft het nog een redelijk aantal characters om uit te kiezen. Het vechtsysteem met combo's etc is wel wat minder dan in andere games, maar blijft lachen om zo nu en dan te spelen voor de afwisseling tussen verschillende vechtspellen.
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Playstation 2 Games

Leuk voor de lotr fan, niet het beste spel
Ik heb vroeger alleen the two towers en return of the King gespeeld en dit spel is niet te vergelijken. Je merkt wel dat je in dezelfde wereld zit als in andere lotr games, maar de game is vrij kaal en de controls zijn ook niet super. Ze hebben wel hun best gedaan om veel na te maken, zo is het huis van frodo en bilbo helemaal te verkennen en veel andere gebouwen ook.
TimeSplitters: Future Perfect
TimeSplitters: Future Perfect
Playstation 2 Games

Super vette game, coop mode maakt het nog beter
Op advies van andere ps2 liefhebbers deze game aangeschaft om de campagne coop te spelen en de game is erg groot en heeft echt veel content voor een spel uit deze tijd. De game is prima te spelen ondanks dat het een vrij oud spel is zijn de controls goed te hanteren en is de fps ook niet bagger.
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock