Wat is de staat van de Xbox Original Producten

Op het moment dat je op zoek bent naar een Xbox Classic en de bijbehorende accessoires bestaan er twee opties, ga ik voor een budget versie of niet 🤔. Dit kan een moeilijke keuze zijn, vooral als je niet precies weet wat de verschillen zijn.

Hieronder staan de voor en nadelen van een budget product en voorbeelden, zo kun je precies zien wat je kan verwachten 😎.

Standaard Xbox Classic Producten

De Xbox Classic producten wordt standaard geleverd in een erg mooie staat. Dit komt doordat wij bij het inkopen van deze producten onderscheid maken in de standaard versie en een budget versie. Vervolgens maken wij deze producten grondig schoon en repareren wij de nodige onderdelen zodat deze parels weer een nieuw baasje kunnen krijgen.

✔ Cosmetisch in goede staat

✔ Vorige eigenaar was er erg zuinig op het product

✔ Product zal in de woonkamer bijdragen aan jouw nostalgisch gevoel

 Product is duurder t.o.v. een budget artikel

Hieronder zijn foto's te zien van een Xbox Classic & controller in normale conditie.

Budget Xbox Classic Producten

De Xbox Classic Budget producten zijn prima en functioneren 100%, het verschil in prijs zit hem puur in het uiterlijk. Xbox Classic Budget producten hebben vaak een of meerdere (diepe) krassen en kunnen wat beschadigingen rondom hebben. In prijs is een budget product erg aantrekkelijk omdat deze een stuk goedkoper is en exact hetzelfde kan als elke andere.

✔ Goedkoper t.o.v. de standaard categorie in prijs

✔ Erg karakteristiek en vaak met een verhaal erachter

✔ Bijdrage aan het langer gebruiken van 'minder mooie' refurbished producten

 Product zal minder snel jou het nostalgisch woonkamer gevoel geven

Garantie

Uiteraard zit er ook op budget product 100% garantie, hierbij is geen enkel verschil tussen budget producten en andere varianten.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock