Counter-Strike: Global Offensive | levelseven

Counter-Strike: Global Offensive

Xbox 360 Games

10.0 / 10 (1 review)
Counter-Strike: Global Offensive | levelseven

5.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE XBOX 360 GAMES

Al onze Xbox 360 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Counter-Strike: Global Offensive gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Xbox 360 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Counter-Strike: Global Offensive voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE of niet

Indien er achter de gamenaam staat "Disc Only", dan heb je te maken met een losse Xbox 360 game zonder originele hoesje en zonder originele artwork.

Als je alleen de gametitel ziet staan, dan heb je een Xbox 360 game te pakken die standaard wordt geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Hieronder zie je een voorbeeld met Links een game zonder doosje en artwork en Rechts diezelde game die met doosje en artwork wordt verkocht.


We kunnen bij de complete games niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen de games die met hoesje en artwork worden verkocht, inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Counter-Strike: Global Offensive een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


CLASSICS en Best Sellers VERSIE

Voor de Xbox 360 zijn sommige populaire games ook als Classics en Best Sellers versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Halo 3' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Halo 3 (Classics)' heb je de Classics versie te pakken. Bij 'Halo 3 (Best Sellers)' heb je de Best Sellers versie te pakken.


Counter-Strike: Global Offensive SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Counter-Strike: Global Offensive is uitgebracht voor de Xbox 360 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Microsoft Xbox consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Xbox 360 game kan spelen:

  • Xbox Classic
  • Xbox 360
  • Xbox One ✔*
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X

* Er zijn een kleine aantal uitzonderingen van games die niet gespeelt kunnen worden op de Xbox One. Informeer je dus goed om teleurstellingen te voorkomen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Counter-Strike: Global Offensive

Om Counter-Strike: Global Offensive te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Xbox 360.

Reviews over Counter-Strike: Global Offensive

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Als ik dit op mijn 50ste nog eens zou spelen denk ik dat mijn hart het waarschijnlijk begeeft, zo fanatiek ging het er soms aan toe.

Ik kan met zekerheid wel zeggen dat ik de meeste speeltijd heb zitten in deze game. In een Discord groep snel een team vormen, om vervolgens zeer serieus aan de slag te gaan. Nog nooit heb ik zo veel emoties tegelijkertijd in een potje meegemaakt. Je moet tactieken maken en reflecteren: de FBI kan er zelfs een puntje aan zuigen! Toen ik uiteindelijk te goed was *ahum*, ben ik op gegeven moment ben op Youtube video’s gaan kijken over hoe je bepaalde trucs kon uithalen om de tegenstander volledig het bos in te sturen. Als ik dit op mijn 50ste nog eens zou spelen denk ik dat mijn hart het waarschijnlijk begeeft, zo fanatiek ging het er soms aan toe.

Bauke 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 25 reviews van Bauke »

Artikelen over Counter-Strike: Global Offensive

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 8 Favoriete Games van Hoofd Ninja Bauke

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock