Team Retro

Het verhaal van RetroPlaystationKopen.nl gaat ruim 7 jaar terug, toen we uit jeugdsentiment een oude Nintendo kochten voor in het studentenhuis. Al snel was RetroNintendoKopen.nl een feit en later is RetroPlaystationKopen.nl daar bij gekomen. Inmiddels is de hobby enigszins uit de hand gelopen en hebben we al meer dan 20.000 klanten in heel Europa geholpen hun video game nostalgie te herbeleven!

Michel Douwma RetroPlaystationKopen.nl

Michel Douwma

Michel is sinds 2013 deel van ons team. Michel is de belangrijkste schakel, want hij verzorgt elke dag met grote zorg al jullie bestellingen. Op de foto staat het heugelijke moment dat Michel deel werd van ons team.

Ruby Hoenderdos RetroPlaystationKopen.nl

Ruby Hoenderdos

Ruby is de meest recente versterking van ons team. Ruby is het gezicht van het bedrijf, want zij zit dagelijks met smart op al jullie mailtjes, belletjes en chat berichtjes te wachten - gewapend met retro draaitelefoon en vintage Macintosh.

Tim van Dijk RetroPlaystationKopen.nl

Tim van Dijk

Tim is de site in 2011 gestart. Hij is verantwoordelijk voor de website en het assortiment. Op de foto staat onze bijdrage namens alle klanten aan Serious Request in Enschede.


RetroPlaystationKopen.nl Pakketten

We begonnen met enkele pakketjes per week, in geïmproviseerde verzenddozen met handgeschreven adressen.

RetroPlaystationKopen.nl Pakketten

Langzaam zijn er steeds meer retro game liefhebbers bijgekomen..

RetroPlaystationKopen.nl Pakketten

En inmiddels laden we dagelijks een rolcontainer met pakketten rechtstreeks de PostNL vrachtwagen in om alle pakketjes op tijd jullie kant uit te krijgen.


Meer van Team Retro

Ons team beheert 4 websites. Op RetroNintendoKopen.nl en RetroPlaystationKopen.nl kun je terecht voor al je video games op Nintendo en Playstation. Uitgespeeld? Dan kun je je games ook gemakkelijk aan ons verkopen op NintendoVerkopen.nl en PlaystationVerkopen.nl